Kleine stappen op korte termijn leiden tot grote resultaten in de toekomst

SlowRun – De cursus van 10 weken

De basis van de 10-weekse cursus is plezier en ontspanning. Samen met een fijne groep vrouwen de lol in bewegen (haar) ontdekken. We behandelen in 10 weken de verschillende aspecten van het SlowRunnen: Looptechniek, ontspannings- en ademhalingsoefeningen en corestabiliteitstraining. Het zorgt ervoor dat jij ontspannen gaat lopen. Afstand en gelopen tijd zijn geen doel op zich bij SlowRun. In de opbouwfase gebruiken wij de powerwalk-slowrun-powerwalk methode. Dat betekent dat je snelwandelen (powerwalk) afwisselt met langzaam rennen (SlowRunnen). SlowRun is echt voor iedere vrouw van iedere leeftijd die vanuit haar hart en met liefde voor zichzelf wil gaan bewegen.

Prijs 10-weekse cursus SlowRun: € 149, – *

SlowRun 5-weekse cursus

Speciaal voor de vrouw met loopervaring of oud SlowRunsSter die de draad weer op wilt pakken… 5-weekse cursus! De compacte vorm van de 10-weken. € 85,=*. Informeer naar mogelijkheden via mail of app.

* Dit is inclusief extra SlowRun “losloop” uur (tijdens de cursus). Zodat je ook buiten de les om lekker kunt SlowRunnen.

Powerwalken – De 5-weekse cursus;

hierin leer je de looptechnieken, krijg je leefstijltips, ademhalingsoefeningen en je doet spierversterkende oefeningen. Kosten:  € 85,=. Gedurende de cursus kun je kostenloos mee powerwalken met de losloopgroep. Na de cursus kun je met een abonnementje lekker blijven powerwalken. De loslopers lopen op vrijdagochtend om 9:00u vanaf de Watertorenweg in Harderwijk

Powerwalk – Instroom

Aan onze Powerwalk groep kun je ook deelnemen gewoon wanneer het jou uitkomt. Tijdens de eerste keer wordt de basis van het powerwalken uitgelegd en oefen je samen met de juf. Ook bij powerwalken is de basis plezier en ontspanning. Samen met een fijne groep vrouwen de lol in bewegen (haar) ontdekken. We behandelen tijdens het powerwalken oa looptechniek, ontspannings- en ademhalingsoefeningen en corestabiliteitstraining. Powerwalk is uitermate geschikt als je lange tijd niets hebt gedaan, uit een blessure komt of last hebt van overgewicht. Of gewoon omdat je rennen niet maar wandelen (en dan op stevig tempo) wel leuk vindt!

Prijs instroom powerwalk: € 25,= inschrijfgeld + abonnementskosten