Kleine stappen op korte termijn leiden tot grote resultaten in de toekomst

SlowRun – De cursus van 8 of 10 weken

De basis van de cursus is plezier en ontspanning. Samen met een fijne groep vrouwen de lol in bewegen (haar) ontdekken. We behandelen gedurende de weken de verschillende aspecten van het SlowRunnen: Looptechniek, ontspannings- en ademhalingsoefeningen en corestabiliteitstraining. Het zorgt ervoor dat jij ontspannen gaat lopen. Afstand en gelopen tijd zijn geen doel op zich bij SlowRun. In de opbouwfase gebruiken wij de powerwalk-slowrun-powerwalk methode. Dat betekent dat je snelwandelen (powerwalk) afwisselt met langzaam rennen (SlowRunnen). SlowRun is echt voor iedere vrouw van iedere leeftijd die vanuit haar hart en met liefde voor zichzelf wil gaan bewegen.

Prijs 8-weekse cursus SlowRun: 119, – *

Prijs 10-weekse cursus SlowRun: € 149, – *

SlowRun 5-weekse cursus

Speciaal voor de vrouw met loopervaring of oud SlowRunsSter die de draad weer op wilt pakken… 5-weekse cursus! De compacte vorm van de 10-weken. € 85,=*. Informeer naar mogelijkheden via mail of app.

* Dit is inclusief extra SlowRun “losloop” uur (tijdens de cursus). Zodat je ook buiten de les om lekker kunt SlowRunnen.

Powerwalk – Instroom

Aan onze Powerwalk groep kun je ook deelnemen gewoon wanneer het jou uitkomt. Tijdens de eerste keer wordt de basis van het powerwalken uitgelegd en oefen je samen met de juf. Ook bij powerwalken is de basis plezier en ontspanning. Samen met een fijne groep vrouwen de lol in bewegen (haar) ontdekken. We behandelen tijdens het powerwalken oa looptechniek, ontspannings- en ademhalingsoefeningen en corestabiliteitstraining. Powerwalk is uitermate geschikt als je lange tijd niets hebt gedaan, uit een blessure komt of last hebt van overgewicht. Of gewoon omdat je rennen niet maar wandelen (en dan op stevig tempo) wel leuk vindt!

Prijs instroom powerwalk: € 25,= inschrijfgeld + abonnementskosten