Kleine stappen op korte termijn leiden tot grote resultaten in de toekomst

 

SlowRun – De cursus van 10 weken

 

De basis van de 10-weekse cursus is plezier en ontspanning. Samen met een fijne groep vrouwen de lol in bewegen (haar) ontdekken. We behandelen in 10 weken de verschillende aspecten van het SlowRunnen: Looptechniek, ontspannings- en ademhalingsoefeningen en corestabiliteitstraining. Het zorgt ervoor dat jij ontspannen gaat lopen. Afstand en gelopen tijd zijn geen doel op zich bij SlowRun. In de opbouwfase gebruiken wij de powerwalk-slowrun-powerwalk methode. Dat betekent dat je snelwandelen (powerwalk) afwisselt met langzaam rennen (SlowRunnen). SlowRun is echt voor iedere vrouw van iedere leeftijd die vanuit haar hart en met liefde voor zichzelf wil gaan bewegen.

Prijs 10-weekse cursus SlowRun: € 149, – *

NIEUW!

Speciaal voor de vrouw met loopervaring of oud SlowRunsSter die de draad weer op wilt pakken… 5-weekse cursus! De compacte vorm van de 10-weken. € 85,=*. Informeer naar mogelijkheden via mail of app.

* Dit is inclusief extra SlowRun “losloop” uur (tijdens de cursus). Zodat je ook buiten de les om lekker kunt SlowRunnen.

Powerwalk – De cursus van 5 weken

 

De basis van de 5-weekse cursus is plezier en ontspanning. Samen met een fijne groep vrouwen de lol in bewegen (haar) ontdekken. We behandelen tijdens de cursus oa looptechniek, ontspannings- en ademhalingsoefeningen en corestabiliteitstraining. Het zorgt ervoor dat jij ontspannen gaat lopen. Powerwalk is uitermate geschikt als je lange tijd niets hebt gedaan, uit een blessure komt of last hebt van overgewicht. Of gewoon omdat je rennen niet maar wandelen (en dan op stevig tempo) wel leuk vindt!

Prijs 5-weekse cursus powerwalk: € 85, – *